CARTERA DE SERVEIS

Snow
Finançament extern
Ajudem als nostres membres a aconseguir palanques econòmiques per impulsar la transferència del seu coneixement a la societat.
Snow
Plans estratègics
Elaborem documents estratègics (fulls de ruta, estudis de mercat, posicionament i àrees nínxol, etc.) per orientar de manera eficient les innovacions dels nostres membres.Snow
Formació
Donem coneixements als membres de la Xarxa sobre transferència i innovació en economia blava per maximitzar el potencial de transferència de la seva recerca d’alt nivell.
Snow
Millorem el TRL i SRL de les tecnologies
Impulsant i facilitant projectes que milloren la maduresa de les tecnologies i metodologies socials dels nostres membres, aproximant-los a la seva implementació real.Snow
Emprenedoria
A la BlueNetCat impulsem un programa d’emprenedoria en l’àmbit blau on financem l’orientació estratègica d’emprenedors on els grups de la Xarxa participen com experts científics en els diversos àmbits.
Snow
Missions internacionals
Realitzem estudis i missions internacionals per cercar oportunitats de col·laboració i internacionalització de la nostra recerca. . .Snow
Propietat intel·lectual
Realitzem estudis de propietat intel·lectual i industrial de les invencions dels nostres membres a l’hora que paguem estudis de patentabilitat i redaccions de patents.
Snow
Consultoria
Posem en contacte a consultors amb els nostres membres. . .


Snow
Finançament extern
Ajudem a cercar finançament pel teu projecte d’innovació amb membres de la Xarxa implicats.
Snow
Formació
Realitzem formacions obertes tant amb membres com amb agents externs en economia blava.Snow
Emprenedoria
A la BlueNetCat impulsem un programa d’emprenedoria en l’àmbit blau on la participació de membres externs de la xarxa està oberta.
Snow
Consultoria
Si ets consultor i vols deixar-nos la teva informació.Snow
Innovació
Promovem la innovació, des de la investigació i recerca fins arribar a innovar amb les empreses per que el coneixement no quedi a les universitats.
Snow
Fires internacionals
La BlueNetCat participa en fires internacionals per tal d’ampliar la seva xarxa de contactes i per cultivar i millorar les relacions amb altres agents clau en l’economia blava.Snow
Oferta tecnològica
Aquests son els reptes del a xarxa Marítima on els nostres investigadors formen part: LINK a reptes marítims.